Als je ergens voor gaat, heb je kans om te verliezen. Als je niet gaat, heb je al verloren.

      [Barack Obama]

Mijn naam is Sandra van Limpt.
Als coördinerend verpleegkundige in het ziekenhuis coach ik collega-verpleegkundigen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben als coach getuige van de enorme groei en ontwikkeling die zij doormaken door het behalen van de door henzelf gestelde doelen. Het motiveert mij enorm, dat ik als coach daaraan een steentje kan bijdragen. In 2017 heb ik een beroepsopleiding tot coach gevolgd en heb ik de stap gezet om naast mijn baan in het ziekenhuis een eigen coachingspraktijk te starten.

Mijn kwaliteiten zitten in het luisteren naar de coachee, het helpen ordenen van gedachten en gevoelens door het stellen van vragen, doorvragen en samenvatten. Tijdens de coachingsessies maak ik gebruik van diverse tools en methodieken, zoals o.a het 5G-model, RET, STARR, Voice Dialogue, Competentie Coaching en Kernkwadranten (Ofman). Ik ga daarbij eclectisch te werk en sluit aan op wat de coachee nodig heeft. Ik help op die manier om blokkades te doorgronden en bewustwording te creëren zodat de coachee kan loskomen van oude patronen en er weer balans ontstaat.

Hierdoor ontstaat bij de coachee inzicht in wie hij/zij is en wat hij/zij wil. De persoonlijke ontwikkeling komt op gang en daardoor komt de coachee steeds meer en meer in de eigen kracht te staan.

Ik ben aangesloten bij  NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en bij EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Ik heb een praktijkruimte aan huis, waar de particuliere coachingsessies plaatsvinden. Zakelijke coachingtrajecten kunnen in overleg ook op een externe locatie plaatsvinden. Voor wie zich wil laten inspireren door de natuur, is een wandelcoachingtraject ook een optie.